Labello - Lip Butter Blueberry Blush

Ahojte kočky :). 
Pred 2 mesiacmi sme tu mali recenziu na "nové" maslo na pery od Balea a dnes si dáme recenziu na "klasiku" od Labello.

Labello Lip Butter Bluberry Blush 
Keďže firmu Labello aj Nivea vlastní tá istá firma a to Beiersdorf, ide vlastne o ten istý produkt len pod "akože" inou značkou :). Ale poďme už k samotnému maslu na pery. 


Labello Lip Butter Bluberry Blush 
Maslo sa nachádza v kalíšku a má 19 ml, čiže obsah je dosť veľký. Po otvorení balenia na nás vykukne zvláštna fialovo - ružová hmota ktorá ma vazelínovitú konzistenciu. 

Maslo sa krásne topí pod teplom prsta a aplikácia je veľmi príjemná. Balzam naozaj čučoriedkovo vonia. 

Čo sa týka toho hlavného a to hydratácie, príde mi, že maslo pery pokryje mastným filmom a časť masla sa vstrebe a druhá časť vytvorí film na perách a človek nemá neustále potrebu pery pretierať každú chvíľu. Na druhú stranu, nie je to niečo, čo vám pery vylieči. Nie je to niečo, čo si dáte na noc po ťažkom dni s dlhotrvajúcim rúžom a do rána sú zregenerované a znova si ráno môžete aplikovať dlhotrvajúce rúže. Proste v porovnaní s Blistexom alebo Carmexom ide o taký priemer. 

Pri porovnaní s nedávno recenzovaným maslom na pery od Balea si ale toto maslo od Labella vedie lepšie. Príde mi, že dlhšie vydrží na perách a nemám po polhodine taký pocit, že si ich musím znova namazať. Čiže ak váhate medzi kúpou Labella alebo Baley, odporučím Labello. A to aj napriek tomu, že Balea má mierne lepšie a prírodnejšie zloženie. 
Prikladám teda aj zloženie tohto masla. 



Hydratácia je v prípade Baley slabá a zároveň aj samotné balenie je veľmi nepraktické, keďže sa veľmi rýchlo zapatle jeho tekutejším obsahom. 

Záver záverov, odporučiť vám ho môžem, ale s tým, ak nehľadáte nejakú záchranu pre rozpraskané pery, ale iba niečo na občasné premazanie pier v domácom prostredí. 

Je to veľmi individuálne, čo každý očakáva od balzamu alebo masla, takže vyskúšať si to môžete jedine sami na sebe :). 

Toť odo mňa na dnes vše přátelé :D.

Komentáre

  1. Na toto máslo koukám už poměrně dlouho, ale hodně mě odrazuje, že je v takové krabičce a musí se nanášet prsty. Přece jenom trochu víc oceňuji produkty v tubě, které nenaseš a jdeš :)

    ...Instantní krása//Giveaway...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ho popravde používam čisto len doma, na von používam tiež balzamy v tube. Takže v tomto mi neprekáža.

      Odstrániť
  2. Ale vies co, u mna prave naopak, lipbuttery radim medzi najlepsie balzamy :) ale mozno je to druhom, lebo napr ja mam vanilkove a to je fakt super, najradsej si ho davam na noc..ale na take kokosove som pocula, ze je o nieco horsie :) mozno by som na tvojom mieste skusila este to vanilkove .. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono mne vyhovuje, ale na noc mi nestačí popravde :). Ale na vanilkové sa chystám :).

      Odstrániť
  3. Maslo na pery Balea som použivala aj na ruky ked som ich mala veľmi suché hlavne medzi prstami a tak som ho aj minula, ale určite nemá na tieto maslá a toto čučoriedkové je na nezaplatenie.:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemá, mne Balea veľmi rýchlo akoby zmizne z pier a mám pocit takého pnutia na perách, takže do Balea masla ja určite znova nepôjdem. Za to tieto lip buttery budú u mňa na kozmetickom stolčeku vždy. Sú skvelé aj na hydratáciu pred aplikovaním rúžu :).

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Na vanilkové sa tiež chystám. Bohužiaľ, keď som kupovala toto maslo v Rakúsku, v tom čase mali na výber iba medzi obyčajným a touto príchuťou :).

      Odstrániť
  5. Neskúšala som ešte tieto kelímkové Labellá, mám však kúpené vanilkové, tak uvidíme.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem :D Ja mám tiež zásadu mať otvorené max. 4 balzamy :D. A aj keď si kúpim nejakú novinku čaká na svoj čas a neskúšam ju hneď :D.

      Odstrániť
  6. to musí byť úžasná vôňa :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ako iste vieš ja nanášanie prstami - iba doma :D milujem vazelínu od Ziaja a tá je tiež v kelímku čiže sa prekonávam :D Ale odrádza ma slabá hydratácia týchto masielok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podobne, tiež len doma, väčšinou pred líčením na zhydratovanie pier pred nanášaním rúžu. No tá hydratácia nie je proste niečo svetaborné a rozhodne si ho nedávam na noc ako záchranu, ale akurát pred tým líčením a pred nanášaním rúžu je dostačujúci :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.