Spotrebované #10

Ahojte. 
Človek už ani nemôže uveriť tomu, že zachvíľu je marec a jar sa blíži míľovými krokmi. Máte radi jar? Pre mňa je to najobľúbenejšie ročné obdobie, nie je ešte príliš teplo, všetko rozkvitá a počuť čvirikanie vtákov :). 

Dnes som si pre vás teda pripravila spotrebované, tak ako vždy na konci mesiaca. 




Toujours - Detské čistiace obrúsky 
Ide o vlhčené obrúsky na miminá, ktoré zakúpite v Lidli. Využívam ich na utieranie prachu, topánok, čistenie rúk po líčení, proste na všetko možné. Svoju funkciu si plnia dobre :). 

Dove - DermaSpa goodness - vzorka telové mlieko 
Išlo o vzorku, ktorú som našla v časopise. Mlieko malo krásnu parfemáciu, ale hydratáciou nejde o nejaký zázrak. Pravdepodobne kvôli cene a jeho slabšej hydratácii si ho v plnom balení nekúpim :). 

Balea - Holiaci gél - Summer Garden 
Tak s týmto holiacim gélom som nebola až taká spokojná. Z gélu sa netvorila taká pena ako som zvyknutá pri iných holiacich géloch od Balea. Tým pádom sa aj rýchlo spotreboval, keďže som ho musela použiť viac. Znova s touto prfemáciou nie. Ale voňal krásne pripomínal mi vôňu zeleného čaju. 

Oriflame - WTA - Strong is beautiful - telový krém 
Tento telový krém som ja spotrebovávala po mame, resp. ona ho kúpila ale vôbec nepoužívala, tak som sa rozhodla toho ujať ja. Na to, že išlo teda hlavne o parfémovaný telový krém, hydratoval naozaj dobre a bol príjemný. Ale znova sa k nemu nevrátim, ja nemám veľmi prístup k Oriflame a netuším či tam vôbec býva v bežnej ponuke. 

Alverde- Krém proti zapareninám 
Tento krém je pre mňa jeden zo svätých grálov. Využívam ho multifunkčne a to aj na ekzém, aj na akné, aj po holení v intímnych partiách. Obsahuje zinok takže podráždenú pokožku krásne ukľudní. Kupujem ho stále. 

Sudocrem - Masť proti zapareninám 
Sudocrem je vlastne len neprírodnou verziou krému proti zapareninám, čiže tiež som ho používala multifunkčne. Bohužiaľ jeho spotrebovávanie mi išlo veľmi pomaly, pretože mi vadili parafíny na začiatku zloženia. Využila som ho najmä na miesta po holení a konečne môže ísť preč. 

Dermacol - Aroma Ritual - Sladké Mango 
Toto už nikdy. Prečo si niekto v Dermacole myslí že by som sa mala sprchovať s vôňou zhnitého manga? Nikomu v rodine to nevoňalo a nechcel to používať, takže letí tak poloprázdny lebo ani ja som to dlho nezvládla. Znova už nikdy v tejto parfemácii.



Bioderma Nodé šampón 
Toto bol veľmi dobrý šampón na moju problematickú pokožku hlavy. Aj keď je dosť tekutý, nespotrebovával sa tak rýchlo akoby sa od veľmi tekutého šampónu očakávalo. Penil veľmi dobre a určite sa k nemu znova vrátim. Odporúčam najmä na citlivú pokožku hlavy. 

Bioderma Nodé DS+ šampón
Tento šampón som používala tak cca raz do týždňa, aby mi udržiaval pokožku hlavy v dobrom stave. Fungoval, bola som spokojná a tiež sa časom k nemu vrátim. 

Schwarzkopf - got2b guardian angel - ochrana vlasov pred teplom 
Popravde, neviem zhodnotiť, či tieto ochrany vlasov pred teplom fungujú, ale používam ich pre istotu. Keďže s podobným výrobkom už prišla aj Balea, tak asi sa k tomuto nevrátim. 



Iseree - odličovacie obrúsky 
Mne tieto obrúsky veľmi sedia a toto je už niekoľké spotrebované balenie. Budem sa k nim vracať aj naďalej. 

Cien - vatové tampóny
S týmito tampónmi je to tak 50:50. Neboli zlé, ale tým že nie sú 100% bavlnené, nie je to úplný ideál. 



Visiomax - roztok na kontaktné šošovky
Mne popravde tento roztok veľmi vyhovuje. Aj cenovo aj účinkom. Nositeľkám kontaktných šošoviek ho môžem odporučiť na vyskúšanie. 

Tak, to bolo februárové spotrebované. Máte skúsenosti s niektorým zo spotrebovaných produktov? 

Komentáre

  1. Nejlepší pěna na holení je ode mě od zn. ISANA, takže pokud sháníš opravdu hutnou pěnu, která vydrží, mrkni po ní :)

    Monča / Kosmetickerecenze.cz /

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem za tip :) ale my tu nemáme (bohužiaľ) Rossmann, tak jedine najbližšie keď pôjdem do Brna, len to by bol potom problém, že aj tak by som musela niečo nájsť, čo je dostupné tuto bežne u nás. Čo som asi aj našla - holiaci gél pre ženy Cien :).

      Odstrániť
  2. žádný z tvých výrobků jsem nezkoušela. S těmi krémy proti opruzeninám to je skvělý nápad. Nikdy nevím, čím se po holení natřít.

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, ale za mňa určite skôr nejaký iný ako Sudocrem, ten mi príde taký, že pokožka pod ním nevie dýchať.

      Odstrániť
  3. O tom spreji proti teplu přemýšlím, někdo ho chválí a někdo zas ne, zas nevím jestli se to teda vyplatí.. :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem ti vôbec povedať, lebo ja mám síce jemné vlasy ale nemám pocit, že napriek každodennému žehleniu by nejak utrpeli. A teraz žiadny sprej ani nepoužívam iba olejček a sú rovnaké :D.

      Odstrániť
  4. Mám skúsenosť s pár produktami - odličovacími tampónikmi Cien, Sudocremom, šampónom Nodé a ochranou pred teplom na vlasy. Sudocrem a tento sprej asi nikdy neminiem a budem ich musieť vyhodiť, lebo budú staré, a to ja nerada robím... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten istý problém som mala so Sudocremom, tak som ho rýchlo minula na natieranie nôh po holení :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.