Soaphoria - Organický mätový balzam

Ahojte :). 

Dávno sme tu nemali recenziu na prírodný balzam na pery, tak si jednu dáme dnes. Soaphoria sa nám celkom začína rozmáhať v blogosfére. Mňa ich sortiment celkom zaujal, ale najviac asi balzamy na pery v rôznych variantách. Keďže som na všetko mätové a mentolové, rozhodla som sa ako prvý produkt skúsiť práve ich mätový balzam (áno, som aj balzamofil).


Musím teda podotknúť že jednoduché biele balenie sa mi veľmi páči. U mňa platí v jednoduchosti je krása. 

Samotný balzam je tmavozelenej farby (samozrejme nefarbí pery). Balzam je tuhej konzistencie, ale príjemne sa na perách roztápa pri aplikácii. 

Ako sa dá očakávať, mätový balzam chladí na perách. Kto ma pozná, ten vie, že proste balzamy na pery s chladivým účinkom je pre mňa to najideálnejšie, čo sa týka starostlivosti o pery. Pekne prekrví pery, vyživí a účinkom mi veľmi pripomína slávny Carmex. Až na to, že toto je slovenská prírodná verzia, ktorá je trošku menej vazelínovitá a lepšie sa na perách roztápa. 

Jeho zloženie je tiež veľmi priaznivé, najmä pre milovníkov prírodnej kozmetiky. 
Zloženie: Cera Alba, Cocos Nucifera Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Theobroma Cacao, Prunus Armeniaca Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Butyrosperum Parkii, Mentha Piperita Extract

Za mňa osobne prekonal aj EOS, či už účinkom aj cenou. Keďže majú množstvo príchutí, myslím, že si vyberie každý. Problémom môže byť jedine dostupnosť, keďže obchodíky s touto kozmetikou nie sú všade, alebo je dostupný len na eshopoch. 

A čo vy a Soaphoria? Ktoré produkty odporúčate? 

Komentáre

  1. Mám medoví balzám a mám ho moc rada. Soaphoria je super značka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je super. Chcem ešte vyskúšať ich masky na pleť :).

      Odstrániť
  2. Balzam vyzerá moc dobre, tieto s chladivým účinkom mám rada najmä v lete, moja zbierka Carmex, eos a Burt's Bees už teda čakajú na svoj čas :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balzam ma peknu zelenu farbu. Som prekvapena, ze taku farbu je mozne vytvorit bez chemickych farieb :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pravdepodobne to robí ten extrakt z mäty priepornej, ale kto vie :).

      Odstrániť
  4. Tak o tomhle balzámku čtu snad poprvé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To verím, väčšinou nevidím recenzie na ich balzamy ale skôr na sprchovacie peny :).

      Odstrániť
  5. Bohužel chladivé účinky mentolu obecně moc nemusím, ale věřím, že je opravdu výživný a i to složení je bezva. Super, že ho sem píšeš :)

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, viem že mnohých ľuďom taký efekt nevyhovuje a často to popisujú že až ich až páli na perách, ale práve Soaphoria má rôzne príchute, cez medový, kakaový, medovkový atď., takže vyberie si asi naozaj každý :).

      Odstrániť
  6. ja mam aj mentolové ale tie to umňa moc nevyhrávajú radšej mam medove na prvom mieste a ostatne už kadejake ovocne sladké, balzamov niekdy nie je dosť tak tak:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej v tomto je fajn, že Soaphoria má naozaj veľký výber :). Takže ja sa chystám vyskúšať aj iné od nich, pravdepodobne kakaový, medový a vanilkový.

      Odstrániť
  7. Práve používam kakaový a veľmi sa mi nepáči jeho vôňa :(. Ale dá sa to prežiť :D. Určite ešte niekedy vyskúšam aj iné vône :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Už dlho túžim to ich lipovom balzame. Snáď ho raz vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa teda chystám tiež ešte pár kúskov vyskúšať.

      Odstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ešte som neminula svoju zásobu balzamov na pery, ale na soaphoria vychytávky sa veľmi teším. Už od nich požívam produkty od tuhých šampónov až po starostlivosť o pokožku. Je to neskutočná značka a hlavne je slovenská čo je super :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež chcem vyskúšať ich šampóny a masky na pleť :) Už sa len dostať zase do ich obchodíku :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.