Vaseline - Intensive Care Cocoa Radiant Lotion

Ahojte krásky. 
Ako ste na tom so starostlivosťou o pokožku tela? Ja sa snažím mazať najmä tie najkritickejšie miesta na tele. 
Dnes som si pre vás pripravila recenziu na telové mlieko Vaseline. Myslím, že táto značka je u nás celkom aj známa, ale bohužiaľ stále nie dostupná bežne v drogérii. Dostanete ju ale na eshopoch. Ja som si produkt zakúpila v poľskom Rossmane.

Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant
Samotný produkt je v konskom, 400 ml balení. Vybrala som si variantu ktorá má byť viac výživnejšia a obsahuje kakaové maslo. Telové mlieko je naozaj mastnejšie, čiže sušienky si prídu na svoje. Napriek tomu je krásnej krémovej konzistencie a skvele sa rozotiera po pokožke. Mlieka na jedno natriete ani nespotrebujete veľa, čo je aj vďaka jeho skvelej rozotierateľnosti, keď v podstate mlieko kĺže krásne po pokožke. Mlieko sa trochu dlhšie vsakuje, ale pripisujem to najmä jeho mastnejšej konzistencii. 

Čo sa týka parfemácie, je veľmi jemná, mlieko nie je preparfemované, takže si myslím, že riziko alergií na túto zložku je minimálne. Ide len o typickú vôňu telového mlieka so štipkou kakaovej arómy. Vôňou mi veľmi pripomína Shea Butter od Yankee Candle. 


Mne sa toto telové mlieko veľmi osvedčilo, aj napriek tomu, že nepatrím medzi tých, čo majú problém so suchou pokožkou tela. Jedinými kritickými miestami sú lakte a kolená. 

Musím istým spôsobom povedať, že som z tohoto telového mlieka nadšená, pretože po žiadnom telovom mlieku som nemala takú hebkú a pružnú pokožku. Vzhľadom aj na pomer veľkosti balenia/ceny a účinkov sa naozaj vyplatí a pravdepodobne sa k nemu v budúcnosti vrátim. 

Zaujalo vás toto telové mlieko? Či väčšinou len zhrabnete to, čo vás aktuálne v drogérii zaujme? 

Komentáre

  1. Od této značky bych ráda něco zkusila, ale v našich drogeriích je občas jen ta základní vazelína. Tělové mléka používám nepravidelně a mým nejoblíbenějším, ke kterému se stále vracím je macadamiové od Alverde.

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tomto súhlasím, u nás som nevidela ani tú vazelínu. Ja som ho kupovala v poľskom Rossmanovi a kľudne by som ho prijala aj u nás, lebo je naozaj skvelé a tá cena sa pohybuje okolo 5 eur.

      Odstrániť
  2. Tieto velke balenia beriem ako trest. Ak by aj vyrobok bol dobry, prestalo by ma to v polovici balenia bavit:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Škoda že sa táto značka nedá u nás dostať! Majú množstvo produktov ktoré chcem skúsiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niečo majú na parfums, ale celé portfólio to zrejme nebude :D.

      Odstrániť
  4. Ja si robim zalusk na sprejovu verziu ked pojdem do UK :)
    Pozyvam na velku GA o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://goo.gl/DSNk3D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Trochu škoda, že značka nie je dostupná bežne v obchodoch, ale na to som si už akosi na Slovensku zvykla, ešte, že na parfums sa toho dá zohnať pomerne dosť. Čakala som však, že bude mať výraznú vôňu, ale ako píšeš, tak nemá.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mazání je pro mě noční můra - nebaví mě to a navíc nemám ráda, když se tělové mléko nebo máslo nevsakuje a nechává ten mastný film. tenhle produkt mám také ve žluté variantě a mazání jsem si díky němu zamilovala :) nádherně hydratuje, rychle se vsakuje a příjemně voní!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám to podobne, preto skôr preferujem telové mlieka ako maslá alebo oleje, ale toto mlieko ma tiež veľmi prekvapilo a za tú cenu sa oplatí :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.