Clinique Cheek Pop - Plum Pop

Ahojte krásky. 
Dnes som si pre vás pripravila recenziu na krásnu lícenku od značky Clinique. Značka Clinique spadá pod Estée Lauder Companies a u nás je dostupná prevažne v parfumériách, ale aj na eshopoch. Po novom nájdete aj ich butik Clinique v bratislavskom Auparku. 

Clinique Cheek Pop - Plum Pop
Lícenka ma už dlhšiu dobu veľmi lákala, pretože na Instragrame bola veľmi chválená. Najmä z týchto líceniek majú toľko krásnych odtieňov a celkovo filozofia tohto produktu človeka núti si zaobstarať aspoň jednu (podľa mňa nielen jednu :D). No ale poďme k samotnému produktu. Balenie má plastové ale je poriadne pevné, občas mám aj problém obal otvoriť :D. Vnútri sa nachádza krásna lícenka, ktorá má gerberový kvetinkový reliéf. Odtieň, ktorý vlastním je Plum Pop, čo je krásna výrazná ružová so studeným podtónom, ktorá moju kozmetickú zbierku krásne oživuje. 


Clinique Cheek Pop - Plum Pop
Clinique Cheek Pop - Plum Pop
Ako môžete vidieť, možno po prvom zdesení, že pôjde o príliš výraznú až krikľavú farbu vo swatchi je veľmi krásna jemná ružová so studeným podtónom. Naozaj skvost v mojej zbierke. Lícenka má veľmi jemný lesk, skôr dodáva líčkam len taký jemný glow efekt, nie je to žiadny shimmer alebo nebodaj trblietky. 

Čo sa týka nanášania na líčka, je potrebné vybrať správny štetec, najlepšie hustejší skosený na lícenku, aby ste nemuseli zbytočne v lícenke až príliš "šmrdlať" a zbytočne si veľmi skoro zničíte aj pekný reliéf. Taktiež so správnym štetcom bude aj nanášanie rýchlejšie a nemusíte lícenku vrstviť. 

Čo sa týka výdrže, je to jedna z mála líceniek, ktoré aj na mojej mastnej pleti naozaj vydržia celý deň. Áno, trochu sa vytráca ku koncu dňa, ale veľmi rovnomerne a prirodzene a stále je tam a robí krásny efekt vetrom ošlahanej tváre. 

Tieto lícenky sa pohybujú v cenovej relácii okolo 24 eur. Takže môže byť skvelým kompromisom pre tie z vás, čo si chcú zaobstarať nejakú drahšiu lícenku, ale s celkom prijateľnou cenou. A ten reliéf a škála odtieňov sú len plusom :).

Zaujali vás gerberky? 

Komentáre

  1. páči sa mi že je taká trošku krémová,či to sa mi iba zdá? :)
    ale teda z kategórie tých drahších :/
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Povedala by som že je veľmi jemne namletá, tak môže robiť taký efekt, lebo sa následne aj veľmi pekne rovnomerne nanáša :).

      Odstrániť
  2. Lícenku moc často nepoužívam. Táto vyzerá krásne a milo, už len za ten reliéf. Pre mňa by bola až moc výrazná, ale určite očarí nejednu dámu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Popravde na pleti je veľmi nenápadná, nakoľko pigmentáciu nemá prehnanú ako to býva u líceniek od iných značiek :). Ja som sa ju aj snažila odfotiť na pleti, ale je naozaj taká nenápadná, že ju na fotke nebolo veľmi vidieť :D.

      Odstrániť
  3. Clinique ma nikdy nezaujímal, ale táto lícenka je strašne pekná :))

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Mňa popravde tiež voľakedy nebral, ale odkedy sa snažia robiť takýto nový koncept svojich produktov, tak ma ich mnoho zaujalo. Úplná srdcovka to nie je v zmysle toho, že by som musela mať všetky produkty, ale pár produktov, čo by som chcel vyskúšať ešte majú :).

      Odstrániť
  4. No, mňam! Donedávna som si myslela, že nie som lícenkový maniak, ale začínam mať také zvláštne tušenie... A aspoň jedna kvetinka by mi mohla v kolekcii vykvitnúť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som totálny maniak :D, na obaly líceniek aj reliéfy aj odtiene :D.
      Najlepšie je počkať na nejaké zľavy. Síce teraz sú v apríli vo Fann, že druhý lacnejší výrobok ti dajú za polovicu. Ja som túto lícenku vychytila za 14 euro vo výpredaji na eshope Marionnaud, tak aj ich eshop je fajn sledovať :).

      Odstrániť
  5. Hmmm... popravde mňa tieto lícenky nezaujali. Na tom swatchi mi príde mastna... aká je pleti?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je mastná, je púdrová, to je skôr tým že je jemne namletá a má v sebe sheen, vďaka čomu na pleti nevyznie až tak púdrovo. Na pleti je veľmi prirodzená a musím ju vrtsviť, lebo pigmentácia zase nie je prehnaná a vydrží mi tých pár hodín.

      Odstrániť
  6. Tá lícenká vyzerá bombovo :O :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, mne jej tiež ľúto ju aj používať a ničiť ten pekný reliéf :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.