Spotrebované #12

Ahojte :). 
Keďže tu máme posledný aprílový deň môžete hádať aký článok vás čaká. Áno, ďalšie spotrebované. Produktov je požehnane a tiež tu máme dosť dekoratívky. 



1. Schwarzkopf - Schauma Cotton Fresh - Bezoplachová starostlivosť v spreji
Tento sprej som mala už tak dlho, že som sa už naozaj počas marca a apríla donútila ho spotrebovať. Popravde mám rada bezoplachové kondicionéry, ale tento popravde nebol žiadnym zázrakom, ktorý môžem odporučiť a ku ktorému by som mala potrebu sa vrátiť. 

2. Aussie - 3 Minute Miracle Reconstructor 
Ide o skvelý kondicionér/3 minutovú masku ktorá je silikónovej konzistencie a vonia po žuvačkách. Naozaj tie vlasy sú oveľa jemnejšie a krásne sa rozčesávajú. Pri väčšom množstve ale môže zaťažovať vlasy. Ale čo mna s*re, je ten prisprostý obal vytláčací s tou blankou na spodku. Tam vám vždy kondicionér zaschne a následne keď ho chcete použiť musíte obal tak stlačiť že vám toho produktu zase vylezie moc, resp. z obalu to až vystrelí. Proste kondicionéry Aussie si ešte určite kúpim, ale nie tento v tomto naozaj nedomyslenom až d*bilnom balení. 

3. Balea - Trend It Up - Lovely Berries LE
V tomto prípade išlo o limitku laku na vlasy, ktorý mal parfemáciu po jahodách. Tá parfemácia nebola nič moc, aj lak robil takú krustu z vlasov a zároveň moje kratšie vlasy neudržal na mieste v prípade že som mala vlasy v cope. Išlo o limitku a pravdepodobne už nebude k zohnaniu. Ale Balea sa často vytasí s týmito limitkami, len s inou parfemáciou. 



4. Balea - Fuss und Schuh Deo - Lovely 
Ide o môj najoblúbenejší deodorant na nohy a kupujem ho stále znova. Aj kupovať budem, kým bude k dostaniu. Skvelý v lete aj v zime. 

5. Balea - Pflegecreme mit Sheabutter 
Išlo o veľmi príjemný telový krém, ktorý je trochu hutnejší a naozaj skvele hydratuje. Pre mňa celkom aj objav, čo sa týka portfólia telových mazadiel od Balea. Odporúčam. 

6. Sensure - Gél pre intímnu hygienu 
Tento gél som kupovala v lete na dovolenke na Štrbskom plese. Bol to taký rýchly akútny nákup, ale neľutujem. V tomto prípade ide o nejakú taliansku kozmetickú značku. Nepoznám ju, ale gél bol dobrý a nedráždil. 


7. Iseree - Facial Wipes 
Ide o moje najobľúbenejšie odličovacie obrúsky, ktoré nestoja ani jedno euro. V balení je 25 kusov a používam ich na stiahnutie zvyškov makeupu a odličovacieho oleja a na to sú skvelé a postačujúce. Kupujem ich stále dookola. 

8. Balea - Reinigungs Mousse 
Pre mňa je toto najlepšia čistiaca pena z drogérie. Nie je drahá, zároveň je šetrná a vyčistí. Za mňa sa vyrovná aj drahším čistiacim produktom. Odporúčam a tiež kupujem stále dookola. 

9. Balea - Peeling Gel 
Išlo o jemný gelový peeling s drobnými čiastočkami. Peeling bol celkom jemný k pleti, ale zároveň ju zbavil odumretých buniek a šupiniek. Akurát pre mňa to balenie bolo malé, prijala by som namiesto 75 ml aspoň 100 ml. 

10. Freeman - Diamond Mineral Rinse Mask 
Išlo o skvelú masku. Obsahuje jemné čiastočky, čiže nahradí aj peeling. Masku je potrebné nechať na pleti zaschnúť a po 10-15 minutách zmyť. Mám ju už zaobstaranú vo veľkom balení. 


11. Visiomax - Monats Kontaktlinse 
Teraz tu mám niečo pre nositeľky kontaktných šošoviek. Totižto nechcelo sa mi kupovať šošovky znova cez eshop a tieto sú bežne dostupné v drogérii, tak som sa rozhodla ich vyskúšať, keďže parametrami vyzeralo na to, že mi sadnú. Šošovky mi naozaj sadli nedráždili ma v oku. Až ku koncu ich životnosti som trochu večer pociťovala, že mám suché oči. Ale to mi robia takmer všetky kontaktné šošovky ku koncu ich jednomesačnej životnosti. Jediné čo, že by šošovky mohli predávať aj v baleniach po 2,4,6 šošovkách, keďže tak by sa podľa mňa viac cenovo vyplatili. Ja osobne mám na oboch očiach rovnakú dioptriu, takže by mi to vyhovovalo ešte viac. 


12. Medi Blanc - Whitening Natural Toothpaste 
Túto mini bieliaciu pastu som dostala ako darček k nákupu v Parfums.sk. Pasta nebola príliš štiplavá, bola celkom príjemná, ale myslím že z takéhoto malého balenia ťažko človek zistí, či tá pasta aj niečo robí a tým pádom, keď nevidí výsledok, nemotivuje ho to kúpiť veľké balenie. Ešte stále ich dávajú zadarmo k nákupu, tak ak by ste išli objednávať prihodťe si ju. Mohla by sa hodiť do zásoby na cestovanie. . 


13. Essence - The Gel Top Coat 
Myslím, že tento top coat nemusím predstavovať. Jeden z najlepších v drogérii. U mňa prekonal aj Sally Hansen Insta Dri. Najmä tým, že naozaj podporuje výdrž laku. Niektoré laky mi s ním vydržia aj 5 dní v peknom stave. Odporúčam. 

14. Essence - Studio Nails - Nail Polish Corrector Pen 
Ide o veľmi skvelú vychytávku. Keďže ja mám malé nechty, nedokážem si farebný lak nalakovať tak, že by mi neskončil aj na nechtových kožičkách a v okolí nechtu. Na to je skvelá táto vychytávka, pomocou ktorej prebytočný lak z okolia nechtu odstránim. Naspodu sú aj náhradné hlavice, ale z mojej skúsenosti vymením len jeden hrot, ten sa ešte dobre nasiakne odlakovačom, ale ďalší hrot už nie. Napriek tomu mi tento produkt vydržal naozaj dlho. A stojí okolo 3 eur. 

15. Essence - Twilight Breaking Dawn LE - lak na nechty - Alice had a vision again 
Išlo o lak z limitky ešte z roku 2011. Musím povedať, že tento lak som zbožňovala, mal krásny efekt a ťažko sa mi s ním lúči. Ale bohužiaľ, už bol príliš stuhnutý a nedal sa lakovať. Na druhú stranu mám radosť, pretože mám nový záväzok, mať len toľko lakov, aby som ich strčila do krabice od DM boxu. Takto som znova trochu preriedila moju zbierku. 

16. Maybelline - Colorama Blush 
Na túto lícenku som sa nechala nalákať, keď bol v blogosfére boom okolo týchto líceniek. Popravde, je na prd pigmentovaná a nevydrží. Aj obal je otrasný. Teraz pôjdem aj voči sebe ako blogerke, ale proste už človek naozaj nemôže veriť všetkým pozitívnym recenziám blogeriek. Buď tí ľudia majú málo odskúšaného, alebo majú nízke kritériá na produkty. Istú dobu som túto lícenku aj používala ako očný tieň, keďže mi ju bolo ľúto vyhodiť, ale už z nej takmer vôbec nevydolujem pigment. Preto ide preč, nebude mi zaberať miesto v kozmetickej komode. A tiež poučenie, nepodľahnúť všetkým novinkovým boomom v blogosfére (to sa mi už darí).

17. Oriflame - Set na obočie
Išlo o púdrové tiene na obočie, ktoré som zbožňovala. Ale odkedy používam iné dlhotrvajúce produkty, zapadal tento set iba prachom. Mám ho už aspoň 5 rokov a preto ide preč. 

18. Gabriella Salvete - Diamante Mascara 
Riasenku som si kúpila po tom, čo som si prečítala pár recenzií a vďaka jej kefke. Plastové kefky mi vyhovujú a najmä takého tvaru. Riasenka bola fajn, vyčarila veľmi pekné riasy, ale bohužiaľ dlho mi nevydržala, čo prikladám tomu, že som ju už kúpila mierne vyschnutú. Čo mi znova pripomína jednu výtku. Dokedy sa budú riasenky predávať nezatavené. Ale dôvod si kozmetické firmy vždy nájdu, stačí veta - po tom u nás nie je dopyt :D, ako je to v prípade svetlých makeupov v drogérii. 

Tak to bolo celé spotrebované za apríl. Trochu aj ufrflané, ale určite mi napíšte aj svoje názory na dva problémy, ktoré som mierne načala v rámci rýchlej recenzii na riasenku a lícenku. A taktiež ma zaujíma vaša skúsenosť s niektorým zo spomínaných produktov. 

Komentáre

  1. Zaujali ma tie kontaktné šošovky, majú aj rôzne druhy napr. astigmatické šošovky alebo len základné? A aké šošovky to vlastne sú - tvrdé alebo mäkké? Ja používam tie od značky Acuvue, vraj by mali byť najlepšie na trhu, ale aj tak ich cítim v očiach.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Astigmatické som nevidela v ponuke. A sú normálne mäkké, z nejakého copolyméru. Ono s tými šošovkami je to tak individuálne ako snáď pri ničom inom. Mne napr. drahšie hydrogélové šošovky za 30 eur nesadli a obyčajné od Bausch a Lomb za 12 eur ako uliate a celý mesiac ma nedráždia v oku.

      Odstrániť
  2. Spotřebovala jsi toho dost, to je skvělé. Ta řasenka Mayb. musela být hrůza

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne sa snažím poslednú dobu zbavovať vecí, ktoré nepoužívam alebo neplnia svoju funkciu. Ale aj máj bude asi plodný :D už mám v krabici dva spotrebované produkty :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.