Nars Blush - Madly

Ahojte krásky. 

Keďže máme leto tu, rozhodla som sa pre recenziu jedného výrobku, ktorý síce je v mojej zbierke už roky, ale príde mi na leto ako stvorený, keďže je multifunkčný. A to práve v lete potrebujeme, čo najmenej sa piplať s make-upom.  


Myslím, že Nars ako značku dekoratívnej kozmetiky nemusím predstavovať. Vynechám aj nejaký ten historický background samotnej značky. Čo ale musím spomenúť, že značku ako takú u nás v parfumériách nezoženiete. Je dostupná na pár eshopoch, ale netuším, či tieto produkty sa na tieto eshopy dostali oficiálnou cestou cez oficiálneho distribútora. 

Ak však máte o značku záujem u našich susedov v Českej republike značku nájdete v parfumériách Sephora. Ja konkrétne za Nars chodím do Brna do Olympie, kde mi celkom ich sortiment postačuje. Takouto cestou som sa aj dostala k Madly.

Lícenky od Nars sú jedným z najznámejších produktov z portfólia tejto značky. Je to najmä vďaka ich širokej škále odtieňov, finishov, pigmentácii a výdrži. Za mňa si teda vyberie naozaj každý. Mojím prvým vysnením odtieňom bola práve Madly. 

Prečo? Pretože robí to, čo od drahšej lícenky človek očakáva. Jej odtieň je jemná karamelová s drobnými trblietkami a skvelou pigmentáciou.

Nars Blush - Madly
Nars Blush - Madly
Samotné jemné trblietky v lícenke nie sú príliš badateľné na pleti, ale zároveň pleť nenápadne rozžiaria. Oceňujem že tento odtieň, zároveň tvári dodá šťavu, jemne pleť rozjasní, ale svojím karamelovým odtieňom jemne tvár aj vykontúruje a zahreje ako bronzer. Čiže na leto ideálna. Proste máte takmer tri kroky (lícenka, bronzer/kontúrovací púder, rozjasňovač) ,,jedným ťahom". To je to, prečo je to istým spôsobom pokladom mojej zbierky líceniek a bronzerov. 

Čo sa týka pigmentácie, je naozaj slušná, do samotného produktu stačí správnym štetcom len ďubnúť a človek už nanáša na tvár. Samotné rozmazávanie a nanášanie na pleť je "cobidub". 

Taktiež čo sa týka výdrže, lícenky od Nars sú naozaj celodennou záležitosťou. Aj na mojej mastnej pleti lícenka vydrží takmer celý deň. Síce sa behom dňa začne jemne vytrácať, ale vytráca sa naozaj prirodzene a aj napriek jemnému vytrateniu z pleti, ju tam večer vždy ešte nájdem. 

Pre mňa sa Madly stala takým must-have v mojej zbierke dekoratívnej kozmetiky a myslím, že to bude taký odtieň, ku ktorému sa bude vracať asi stále.

Čo vy a značka Nars? Vlastníte nejaký produkt? 

Komentáre

  1. Tak tuto značku vôbec nepoznám, ale možno som už o nej počula teda čítala, inak som radšej verná klasike čo sa dá ľahko zohnať:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som bola rada keby sa Nars dal aj u nás ľahko zohnať, lebo celkovo ma filozofia tej značky veľmi baví a s ich produktmi, ktoré vlastním som v celku spokojná.

      Odstrániť
  2. Naozaj je prekrááásna! ♥ Je to strašná škoda, že u nás nie je, keďže ja sa do Čiech na nákupy veľmi často nedostanem :( A ako píšeš, ktovie odkiaľ sú produkty na e-shopoch.
    Candy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja stále verím, že raz otvoria Sephoru aj u nás :D. Najmä keď slovenské ženy stále viac vyhľadávajú už aj inú, ako u nás bežne dostupnú drogérkovú kozmetiku.

      Odstrániť
  3. Naozaj je prekrááásna! ♥ Je to strašná škoda, že u nás nie je, keďže ja sa do Čiech na nákupy veľmi často nedostanem :( A ako píšeš, ktovie odkiaľ sú produkty na e-shopoch.
    Candy ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.