L´oreál True Match Foundation

Ahojte kozmetickí maniaci!

Dnešná recenzia snáď poteší aspoň pár z vás, ktorí ste boli zvedaví na to aký je vynovený True Match od L´oreál. Popravde, ja som staršiu verziu nemala, takže neviem porovnať, či vynovená verzia je lepšia. 

L´oreal Paris - True Match - 1.N Ivory
Popravde, čo musím oceniť, že mierne zmenili balenie, ktoré teraz vyzerá elegantnejšie ako predošlá verzia. Balenie je praktické, pumpičkové. Taktiež (konečne), L´oreal sa rozhodol že trošku rozšíri škálu odtieňov make-upov aj v našich končinách a viete si vybrať make-up vhodnejší pre vás podtón. Ja som si vzala odtien 1.N Ivory, čo je v podstate neutrálny najsvetlejší odtieň. 


L´oreal Paris - True Match - 1.N Ivory
Makeup skvele kryje, aj napriek tomu, že je fluidný. Naozaj ho potrebujem na celú tvár malé množstvo a veľmi slušne prekryje všetky jazvičky a diskolorácie na tvári. Musím povedať, že svojím krytím možno mierne predčí aj Dermacol Caviar Long Stay, čo je hutný krycí make-up. 


Krytie makeupu
Pred a po nanesení makeupu
Trošku mám ale pocit, že make-up samotný až tak dobre nesplynie s pleťou a chce to viac práce aby som make-up zapracovala do pleti. To spôsobuje, že make-up má tendenciu, najmä v teplejších letných dňoch, po pleti trochu cestovať. Taktiež, pokiaľ máte trochu väčšie póry v oblasti T-zóny, make-up môže mať tendenciu vám do nich zaliezť. Mne tento efekt robí na nose, ale je pravda, že tam sú moje póry naozaj dosť rozšírené a robí mi to tam takmer každý make-up. Make-up si rozumie aj s bázou, nehrudkovatie na nej. 

Čo sa týka samotného finishu make-upu je jemne glowy. To už je vidieť aj na samotnom make-upe v balení, pretože obsahuje jemné trblietky. Napriek tomu, musím povedať, že make-up nespôsobuje rýchlejšie mastenie pleti a taktiež je výdržou na tom dobre, takých 8 hodín v relatívne dobrom stave dá. 

Môj záverečný verdikt je taký, že je to jeden z najlepších make-upov, ktorý momentálne kúpite v drogérii. Čiže ak ste aj zvyknutí na vyššiu kvalitu make-upov z parfumérie a zrovna vám make-up dôjde a nechcete hneď investovať do drahšieho make-upu, s týmto make-upom si určité obdobie vystačíte.

Skúšali ste už túto vynovenú verziu? 

Komentáre

  1. Od L'orealu som zatiaľ žiadny make-up nemala, nakoľko mi vôbec nevyhovujú ich odtiene. Super, že tebe tak sadol, pretože väčšina blogeriek s jeho inovovaným zložením spokojná nie je.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Väčšina ich makeupov sa k nám dováža v nevhodných odtieňoch, takže ani ja som si doteraz netrúfala. Mňa by aj celkom zaujímalo, aká bola tá staršia verzia, ale tie boli u nás tiež v zlých odtieňoch, takže som ich neskúšala, radšej :D.

      Odstrániť
  2. ja som s týmto makeupom maximálne spokojná! kupovala som si ho len tak v rýchlosti, ale úplne som sa trafila a milujem ho :) mne sa celkom dobre zapracováva prstami, tak možno skús tak :) alebo hustejším štetcom :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za radu, vyskúšam :) Hustejším štetcom ho zapracovávam aj teraz, konkrétne Hakuro H52 a s tým to zatiaľ ide najlepšie.

      Odstrániť
  3. Ja som našla veľmi dobrý make up od NYX ale kupila som si tmavší odtieň a tak ho nepoužívam nie je to prvý make up čo mám doma tmavší ako ja, ešte jeden milani, ja mam asi na to smolu neviem si to kupiť no:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi viem, ktorý od Milani myslíš :D Ale tam je aj ten najsvetlejší odtieň naozaj tmavý :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.