MAC Lipstick - Impassioned

Ahojte milovníčky dekoratívnej kozmetiky! 

Dnešný článok bude práve venovaný najmä vám. A najmä tým z vás, ktoré zbožňujete rúže a najmä výrazné farbičky na perách. A keďže tu máme leto, ktoré si priam žiada výrazné farbičky, rozhodla som sa vám spraviť krátku recenziu na moju najobľúbenejší ružovo korálový odtieň. Ide o odtieň Impassioned od MAC Cosmetics. 

Mac Lipstick - Impassioned
Kto už má skúsenosti s MAC rúžmi, vie že majú elegantné čierne byteľné balenie. 
Samotný rúž má finish, ktorý MAC označuje ako Amplified. Tento finish je charakteristický najmä svojou krémovosťou, vysokou pigmentáciou, dlhotrvácnosťou, ale na rozdiel od matných finishov nemá až takú tendenciu vysušovať pery pri nosení. 

Mojím odtieňom v tomto finishi je odtieň Impassioned. Ide o krásnu ružovú, ktorá v sebe aj kvapku červeje aj korálovej. Ide o naozaj zvláštny výrazný odtieň, ktorý síce v tubičke vyzerá ako taká krikľavá ružovo-červená. Ale musím podotknúť, že samotný odtieň je veľmi skvelý aj na bežné denné nosenie a na perách nevyznie až tak výrazne ako v tubičke. S mojím podtónom pleti dokonca samotný rúž stráca svoje červené tóny a rúž na mne vyznieva viac cyklámenovo. 

Mac Lipstick - Impassioned
Mac Lipstick - Impassioned
Čo sa týka komfortu nosenia, nemôžem povedať, že by išlo o niečo čo by pery nevysušovalo. Predsa len, ide o dlhotrvácny rúž, ktorý zvládne aj menšie konzumovanie jedla a pitia. S vlastnej skúsenosti môžem povedať, že sa začne vytrácať zo stredu pier až po mastnejšom jedle. Kontúry ostávajú, takže človek len následne doplní stred pier. 
Samozrejme s dlhotrvácnosťou prichádza aj trochu straty komfortu nosenia, ale ak chcete rúž, ktorý nemusíte každú hodinu kontrolovať, či sa vám nerovnomerne stráca z pier, môžem odporučiť od MACu práve finish Amplified. 

Zhrniem to tak, že tento rúž sa stal mojím veľkým favoritom v mojej zbierke a keď chcem výrazný rúž, ktorý dlho vydrží, siaham práve po Impassioned. Tiež moja veľmi pozitívna skúsenosť mi otvorila bránu k tomu, že sa chystám vyskúšať aj ďalšie odtiene a finishe MACovských rúžov. 

Aký dlhotrvácny rúž sa osvedčil vám? Nosíte výrazné odtiene?

Komentáre

  1. Krásný odstín, sluší ti :) Mě moc tyhle odstíny nejdou :/ Od macu mám nějakou matnou rtěnku na wishlistu :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Mne zase príliš nejdú také tie "tea rose" odtiene a klasická červená. A rúže od MACu môžem odporučiť, za pomerne prijateľnú cenu dostaneš asi jeden z najkvalitnejších rúžov :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.