Weleda - Everon Lippenpflege

Ahojte maniačky prírodnej kozmetiky. 

Dnešný článok sa bude niesť v duchu starostlivosti o pery. U mňa je balzam nepostrádateľný kozmetický produkt a rada skúšam nevyskúšané. Tak je to aj v prípade tohoto balzamu na pery o prírodnej značky Weleda. Weledu ako značku mám rada, tak to by bol z mojej strany až hriech, nevyskúšať ich balzam na pery. 

Musím teda povedať že dizajnovo sa mi páči. Jednoduchá šróbovacia tuba. Páči sa mi, že aj naspodku balzamu je vypísaný dátum spotreby, čo pri mnohých produktoch postrádam a zase doma zbierať obaly od všetkých produktov, kde ten dátum uvedený je by bolo vopruz. 

Samotný balzam je žltej farby vo forme tuhej tyčinky. Čo tiež oceňujem, je jemná vanilková vôňa balzamu ktorá sa miesi s takou tou príjemnou vôňou prírodnej kozmetiky. 

Prikladám aj jeho zloženie.  
Ingredients: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Beeswax (Cera Alba), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Rosa Damascena Flower Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Rosa Damascena Extract, Citronellol, Benzyl Alcohol, Gerianol, Citral, Eugenol, Farnesol


Poďme ale k samotnej aplikácii. Balzam je pomerne hutnej konzistencie. To spôsobuje, že pri samotnej aplikácii je potrebné viac pritlačiť a pery viackrát balzamom prejsť. Oceňujem, že vďaka týmto schopnostiam nemá tendenciu spraviť na perách obrovskú vrstvu balzamu a napriek tomu ich zjemní, zhydratuje a vyživí. Toto na ňom oceňujem 

Napriek tomu, že mi vyhovuje, nie som z neho taká odvarená ako som chcela byť :D. Nebaví ma tá jeho tuhosť a to, že pri nanášaní musím pery viackrát prejsť. Je fajn, je prírodný, hydratuje, má praktické balenie ale... Je tam proste to pomyselné ale, že jednoducho to nie je to najlepšie čo som skúsila a chýba tam ten dojem a pocit z neho, že musím si ho znova kúpiť. 

Takže aj keď mi vyhovuje a je to dobrý balzam, pravdepodobne sa k nemu nevrátim, lebo ma neočaril až tak. Keby dáte predo mňa všetky balzamy, ktoré som už mala tú česť vyskúšať a medzi nimi je tento, tak si radšej vyberiem Sebamed Baby alebo Blistex Classic alebo nechtíkový balzam od Alverde. 

Takže odporučiť vám ho môžem, možno to čo prekáža mne na neho vlastnostiach bude vám veľmi vyhovovať a stane sa vaším must-have. 

Aký balzam je ten váš naj? 

Komentáre

  1. Ano, přesně takový názor na něj mám. Cítím z něj, že je skvělý, rty krásně hydratuje, ale taky mě nebaví si ho nanášet. :D Ale ani tak mi nejde o to, že musím rty vícekrát přejet, ale spíš například o to, že mi rty krásně neovoní jako třeba eos. Takže jsem ráda, že ho mám, ale taky bych si ho znovu nepořídila. :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je taký, neurazí, nenadchne. Ale keby bol koniec sveta a nič iné v drogérii nemali, tak po ňom siahnem :D:D.

      Odstrániť
  2. Mala som ho tiez, bol dobry, ale uz by som si ho asi nekupila, casom mu prisla parfemacia prisilna :) ale ucinky super, ale ako ty vravis, bol tvrdy a preto som ho pouzivala ked bolo teplo :D ..ked sa tak spatne pozriem na vsetky balzamy co som vyskusala, tak najlepsi prirodny bol asi alverde nechtik, neprirodny klasicka neutrogena v tycinke (nie ta malinova) a z kelimkovych urcite carmex alebo blistex med plus :) ale vyhovuju mi aj kelimkove labella :) a caka ma dalsich milion balzamov co mam doma, kym ich vyskusam :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým Alverde, Carmexom a Blistexom súhlasím. Ja mám momentálne tiež zásobu snáď na rok :D.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.