Nákupy a novinky September 2016

Ahojte kozmetickí maniaci!

Máme tu už október a s ním menšie zhrnutie mojich nákupov. Neviem čo sa so mnou deje, ale posledné mesiace je to viac o nakupovaní vecí, ktoré mi dochádzajú z pleťovej a telovej starostlivosti a dekoratívku kupujem minimálne. Asi na to všetko pôsobí faktor, že z dekoratívky momentálne medzi novinkami nie je nič také, čo by som musela mať za každú cenu. Ale počkám si ešte na vianočné sety :D. 


Keďže som mala 50% zľavový kupónik do DMky na púder L´oreál True Match (a keďže make-up z rovnakej rady mi vyhovuje) rozhodla som sa, že ho kúpim do zásoby a vyskúšam. Odlakovač od Dermacolu mi už dochádza, ale keďže je k zohnaniu len v jednej drogérii u nás v meste a tú som zrovna mala od ruky, tak ma to nakoniec vcuclo do Teta drogérie kde som vzala klasiku od Essence. Konjaková špongia sa už tiež blížila ku koncu svojej životnosti a tak som si zaobstarala novú. 


Taktiež tu mám ešte jeden menší nákup z maďarského Rossmana, ktorý sa pre mňa za posledné dva mesiace stal obchodom, v ktorom objavujem nové poklady. Keďže u nás Alterra nie je, rozhodla som sa ísť do pomerne chváleného prírodného balzamu na pery s granátových jablkom. Taktiež som si povedala, že už dosť bolo riedkych vlasov a rozhodla som sa, že vyskúšam kofeínový šampón od Plantur 39. Aknesol je zase alkoholová vodička s množstvom liečivých výťažkov, ktorou je dobré potierať nejaké tie neplechy na tvári. A nakoniec tu mám aj jeden dekoratívny kúsok od poľskej značky Lovely a to je malý rozjasňovač v pomerne peknom champagne odtieni. 


A konečne som sa dostala k lakom britskej značky Ciaté! Toľkokrát som na nimi slintala, keď ich ukazovali zahraničné blogerky a konečne mám tri kúsky doma a som zvedavá, či ma nadchnú. Určite potom spravím nejaký zhrňujúci článok aj s fotkami :). 


Tento mesiac bol pre mňa revolučný v tom, že som sa rozhodla používať pri pedikúre klieštiky na nechty. A taktiež v rámci domácej pedikúry som sa rozhodla vyskúšať soľný kúpeľ na nohy od Balea. Krém s ureou už ani nekomentujem. Taktiež som sa po roku odhodlala, že vyskúšam aj micelárku od Balea, nakoľko micelárku skôr používam na dočisťovanie, ako hlavný spôsob odličovania, teda mi stačí aj lacnejšia verzia z drogérie. A nakoniec vec, ktorá ma z celých mesačných nákupov teší najviac je čistiaci pleťový gél s medom od Nuxe. Nuxe je moja slabosť a som zvedavá, či z tohto gélu budem rovnako nadšená, ako aj s ostatných Nuxe výrobkov, ktoré som mohla vyskúšať.


Keďže september je v znamení toho, že znova začína semester a ja som teda znova po troch mesiacoch bola v Bratislave, konečne sa mi dostalo do rúk toto odličovacie penivé mlieko od Freeman. Uvidíme, snáď nahradí môj obľúbený odličovací olej od Balea, ktorý nejak potichučky zmizol z regálov DM drogérií. A zase som sa musela odmeňovať a využiť zľavový kupónik, tak mám nový lak do zbierky od Sally Hansen. A keďže dopredávali moju obľúbenú pleťovú vodu od Nonique tiež s 50% zľavou, tak som ju tam nemohla nechať.

Čo vaše nákupy v septembri? Využili ste aj Dni Marianne? 

Komentáre

  1. teším sa na článok o lakoch :) majú veľmi milé balenie...
    mne tiež vyhovuje makeup True Match,je to asi to najlepšie čo som kedy mala,takže možno skúsim aj púder :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja dúfam, že ten púder nesklame, najmä za tú pôvodnú cenu, bez zľavy :D.

      Odstrániť
  2. Freeman je jednou z mojich najobľúbenejších značiek, ale skôr používam radu, ktorá je na suchú pleť. Konjakovú špongiu od Ebelin chcem už dlhšie vyskúšať, ale zatiaľ som siahla po tej z Tchiba. :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi, veľmi, veľmi pekné nákupy! ♥ Niektoré veci som už mala a niektoré by som zasa chcela vyskúšať!
    Candy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Netušíš, prečo Nonique vypredávajú? Rušia ich v DM či len bude hromadná obmena sortimentu?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super nákupy. Ty barvy laků jsou krásný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zajímavé věcičky, nejvíce mě zaujala maska od Freemana :) já v září nic nenakoupila.
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Asi trochu blbej dotaz, ale k čemu používáš tu konjac houbičku? :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdeni, používam ju normálne s čistiacim gélom na pleť a čistím si s ňou večer pleť a robí aj jemný peeling :).

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.