Hurraw! - Lip Balm - Earl Grey & Almond

Ahojte maniaci prírodnej kozmetiky! 

Dnešnú recenziu som sa rozhodla zamerať na prírodné balzamy na pery od značky Hurraw!. Značka ma už dlhšiu dobu zaujímala, najmä netypickým tvarom týchto balzamov, širokým výberom "príchutí" a aj samotným balením a tým, že ide o čisto prírodný a vegánsky balzam na pery. 

Hurraw! - Earl Grey
Pre tých, čo bývajú v Bratislave, balzamy som kupovala v obchodíku Vegana na Račianskej, kde ponúkajú široký výber týchto balzamov. 

Vybrala som si z ponuky teda dve príchute, ktoré ma najviac zaujímali a to "Earl Grey" a "Almond". Balenia balzamov sú skvostné, fascinuje ma aj ich relatívne plochý tvar a jednoduchý nápis. Balenie samotného balzamu je vysúvacie a pomerne dobre funguje, nikdy sa mi nestalo, že by mi samotná tyčinka vypadla z balenia alebo sa samotný systém vysúvania pokazil. 

Balzamy sú parfémované podľa príchute, ktorú si vyberiete. Obidva balzamy, ktoré som mala boli príjemnej konzistencie, ktorá sa vďaka obsahu niektorých olejov krásne na perách roztápa. Pridávam teda aj zloženie mandľového balzamu, pre predstavu, aký základ ingrediencií majú tieto balzamy. 

IngredientsPrunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Organic Flavors, Tocopherol (Vitamin E). 

Hurraw! - Almond
No ale pome k vlastnostiam samotného balzamu. Balzamy pery krásne zvláčnia, hydratujú a vyživujú a to aj napriek ich jemnej, nehutnej textúre. Prežili so mnou aj stresové obdobie skúšok, keď mám vždy tendenciu si pery obhrýzať a vďaka tomuto balzamu, mi toto obdobie pery prežili v celkom skvelej kondícii.

Avšak v prípade parfemácie "Earl Grey" som sa mierne "sekla". Mám rada parfemáciu čierneho čaju, ale vo forme takéhoto prírodného balzamu je tá parfemácia protivná a robí divnú pachuť v ústach. Čo sa týka parfemácie "Almond" tá mi už sadla a bola príjemná, celkovo som po tomto balzame nemala pachuť v ústach. 

Nevýhodou, ktorú som pri používaní tohto balzamu ja zistila, je samotný tvar balzamov.  Možno tenším perám bude tento tvar po vôli, ale mne ten tvar robí viac problémov ako úžitku. Musím pery niekoľkokrát prejsť a je to pre mňa mierne otravné. 

Avšak, napriek tejto jeho nevýhode, balzam by som si znova zaobstarala, najmä mám vyhliadnutých ešte pár parfemácii a nočnú verziu tohto balzamu. A to aj napriek vyššej cene, ktorá sa pohybuje okolo 5 eur. 

A čo Vy? Skúšali ste už Hurraw! balzamy? 

Komentáre

  1. Mala som jeden kávový a ja som bola sním veľmi spokojná ani jeho tvar mi nevadil ak by som ich niekde zazrela určite si zas kúpim, a ta mandľa môže byť mňam:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá mandľa je naozaj autentická, taká horko-sladká :).

      Odstrániť
  2. Dříc jsem tyto balzámy hrozně chtěla no a pak to nějak pominulo :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.