Yankee Candle - Tarte Tatin

Ahojte Yankee Candle maniaci! 

Dnešná krátka recenzia bude venovaná mojej obľúbenej vôňi od Yankee a konkrétne Tarte Tatin. Patrí do kategórie vôňí, ktoré ja svojsky volám "koláčikové", čiže Food&Spice. 


Oficiálny popis: Tak lákavá vôňa...práve upečený koláč zo sladkých jabĺk, korenia a vanilky. 

Zloženie vône: Základ vône tvorí vanilka. Srdce vône tvorí klinček a muškátový orech. A hlava vône je tvorená samotnými tónmi koláču tarte tatin, škorice a jabĺk. 

Moje osobné dojmy: Sviečku vlastním v strednom housewarmery. Vôňa je strednej intenzity, prevonia miestnosť, ale nie je natoľko intenzívna aby napríklad prevoňala aj väčšiu časť chodby. To zabezpečuje, že napriek tomu, že patrí do kategórie vôní, ktoré sú food&spice nie je to nejaký príliš intenzívny bolehlav a mohol by sedieť aj tým "čuchovo citlivejším" osobám. Vôňa je skvelá najmä na jesenné a zimné obdobie a dodáva správnu atmosféru, keď máte pocit, ako keby ste práve piekli jablkovú štrúdlu so škoricou a hrozienkami. Taktiež samotný vosk pokiaľ máte prstenec sa pekne roztápa a vytvára do dvoch hodín vonné jazierko, čiže sviečka nemá tendenciu tunelovať. 

Verdikt: Vôňu odporúčam všetkým milovníkom sladkých vôní. Momentálne táto vôňa končí, tak preto prichádzam s recenziou o 5 minút 12 a ešte máte šancu túto vôňu vyskúšať alebo si spraviť zásoby, ak patrí medzi vašu obľúbenú.  

Aká je Vaša obľúbená vôňa z kategórie Food&Spice? 

Komentáre

  1. Tahle vune me laka, jidelni a sladke vune mam nejradeji. Snad se k ni brzy dostanu :) Brzy chystam clanek na velikonocni vosky ;)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa teda na ten tvoj článok a prídem si prečítať :).

      Odstrániť
  2. hmm, túto vôňu som myslím,že už v predajni skúšala..ale mne práve takéto vône moc nelákajú..:)

    Na mojom blogu práve prebieha súťaž o Nars Duo lícenku a bronzér, ak by si mala záujem, bola by som rada ak by si sa pozrela:)

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.