Nákupy a novinky Máj 2017

Ahojte nákupní maniaci! 

Blíži sa leto a pomerne sú moje nákupy ovplyvnené aj týmto faktom. A taktiež tú mám aj pár potešení vo forme dekoratívky a pár nevyhnutností. 

Keďže v máji konečne otvorili Douglas v nákupnom centre Eurovea musela som ho navštíviť a niečo si odniesť. Nakoniec som pri prvej návšteve odišla s tekutým rúžom Lingerie od Nyxu v odtieni 02 Embellishment na ktorý som už dlhšie pozerala prevažne v recenziách. 
Essence taktiež prišla s novou limitkou Blossom Dreams, v ktorej bol dúhový rozjasňovač okamžite rozkradnutý ale mňa aj tak omnoho viac zaujímal tento tekutý rozjasňovač pod obočie a taktiež sa dá použiť na rozjasnenie miest pod očami. 
Konečne aj v Lidli naskladili moju obľúbenú pleťovú vodu pre suchú a citlivú pleť Cien. Za tú cenu je to naozaj skvelý výrobok, ktorý plní to čo sľubuje. 



Balea taktiež prišla s novinkami a to s radou s aktívnym uhlím. Ja som sa rozhodla vyskúšať takú klasiku a to sú pásiky na nos, ktoré majú vytiahnuť nečistoty z pleti. 
V Dm drogérii sa vypredával očný krémik od Diadermine za polovičnú zľavu a keďže mi dochádza očný krém, kúpila som si tento do zásoby. 
Posledným prírastkom dekoratívky je Dallas od Benefitu. Tento multifunkčný produkt - lícenka a bronzer v jednom bol na mojom wishliste už 4 roky. Nakoniec to pri nákupoch pred 4 rokmi vyhrala Hoola. Ale keďže som mala 15% zľavu do Douglasu ako nový zákazník, rozhodla som sa, že ten Dallas si jednoducho konečne zadovážim. 

V Lidli ste určite postrehli, že tam v jeden májový týždeň mali aj samoopaľovacie produkty Cien. Keďže ja samoopalovák používam celý rok na oblasť krku a dekoltu, takýto krém sa mi zíde :). 
Ďalším kúskom je sérum na dekolt a poprsie od Balea, ktorý má mať liftujúci efekt a zatiaľ s ním mám celkom pozitívnu skúsenosť za posledný týždeň. 


V drogérii ma taktiež zaujalo nové balenie Alverde samoopalováku, ktorý je za mňa jeden z najlepších lacných opalovákov zároveň s prírodným zložením. 
Rozhodla som sa tiež vyskúšať Deo krištál od Balea, ktorý sa chystám používať v také tie volnejšie dni doma. 


Na leto som si zaobstarala sprchovaciu penu Cien, ktorá je určená po opaľovaní a má mať chladivý efekt, čo bude v lete nebe a dudy. 
Ako osviežovač vzduchu som si zaobstarala aj pomerne lacnú toaletku značky Keshi, ktorá bola dostupná tiež v rámci nejakej týždňovej akcie v Lidli. Má pomerne fajn vôňu ale ako parfém by som to naozaj nepoužívala. 
A posledným must-have je Balea voda v spreji, ktorú ja osobne momentálne používam pod pleťový olejček. 

Zaobstarali ste si tento mesiac nejakú novinku? 

Komentáre

  1. Odpovede
    1. Zatiaľ mám odskúšaný len jeden kúsok, ale nepríde mi, že by boli lepšie vďaka tomu aktívnemu uhliu. Zatiaľ asi porovnateľné s Essence pásikmi na nos.

      Odstrániť
  2. Ja sa pripájam k Veo a tiež ma veľmi zaujíma, čo na nich povieš :D :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ti teda odpíšem to isté :D. Vyskúšala som zatiaľ len jeden pásik, ale nepríde mi, že by boli niečím výnimočné vďaka tomu aktívnemu uhliu. Zatiaľ sú porovnateľné s Essence pásikmi na nos.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý Váš komentár alebo postreh :) P.S: Pokiaľ sa mi sem chystáš capiť pomocou ctrl+c a ctrl+v iba svoj odkaz na giveaway, tak bude nekompromisne zmazaný.